dissabte, 21 de març de 2015

L'assemblea del PSC aprova per àmplia majoria la candidatura municipal de Calafell


L’assemblea local del PSC de Calafell ha aprovat, amb una clara majoria de dos terços, la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. La llista està encapçalada per l’actual portaveu municipal socialista, Ramon Ferré, com ja se sabia des de les primàries que va celebrar el partit. Però la resta de la candidatura renova completament la de les anteriors eleccions municipals.

Ramon Ferré destaca especialment aquestes noves incorporacions al projecte dels progressistes de Calafell. “Són persones que fan una passa endavant per canviar les coses que mai no canvien a Calafell, tant els independents i simpatitzants que s’hi sumen, com els que són militants del PSC i de la JSC”, explica l’alcaldable.

Ferré subratlla també la joventut de la candidatura. “El promig d’edat és de 30 i pocs anys. Per recuperar l’entusiasme per la política cal que les generacions més joves s’hi impliquin en primera línia”, ha manifestat. Un altre fet rellevant és la participació en la candidatura de persones nascudes fora de l’Estat espanyol, bé comunitàries, bé nacionals de països que tenen acords de reciprocitat electoral, o bé nacionalitzats aquí. “Els orígens geogràfics dels calafellencs actuals són molt diversos i no n’hi ha prou de fer-ho constar en una festa municipal, sinó que cal que tots ens posem a la feina. Que Calafell som tots i tots podem aportar la nostra empenta i les nostres idees”, diu Ferré.

Als regidors actuals que no seguiran, el PSC els ha volgut agrair la tasca realitzada tant des del  govern com des de l’oposició, en moments complicats per la situació de crisi general com per les dificultats que passen tots els partits pel clima de desafecció envers la política.


CANDIDATURA SOCIALISTA A L’AJUNTAMENT DE CALAFELL

1. Ramon Ferré Solé
2. Helena Rubio Pérez
3. Adrià Seras Vila
4. Miguel Ángel Perín Tienda
5. Maria Lluïsa Lastra Flores
6. Gregorio Ponce Nogales
7. M. Ángeles Fernández Martín
8. Noemí Espigares Victoria
9. Dídac Lorite Garrido
10. Andrés Fernández Redondo
11. Nicolás Emmanuel Maiola
12. Emma Gallardo Richards
13. David Lorente Torres
14. M. del Mar Polo Cabo
15. Jefferson Doñe
16. Victoria Blanco Barba
17. Soledad Rovira Fernández
18. Mercedes Acosta Cruz
19. Miquel Tamayo Folch
20. José Miguel Pérez Sánchez
21. Lucio Moreno Fernández

Suplents
Josefa Laura Torres López
Joaquín Cachinero Gracia
Guillermina González Corchero
Cap comentari:

Publica un comentari