dimarts, 31 de març del 2015

Farem un gimnàs low cost al Port de Segur


El PSC de Calafell es compromet a destinar els locals municipals del Port de Segur a un gimnàs low cost, després de mantenir converses amb alguns inversors i arrencar el seu compromís per a fer-ho possible. "Feia temps que trevallàvem en aquesta proposta i, ara, ja podem anunciar que tenim el compromís d'un inversor per a explotar el gimnàs", ha dit el candidat del PSC a l'alcaldia de Calafell, Ramon Ferré.

Durant el procés participatiu Calafell 25x25 han estat moltes les persones que ens han demanat dinamitzar el port, donar una utilitat als locals buits i un gimnàs per Segur. Però, també, ens han demanat una reducció la quota d'abonat del Vilarenc Aqua. "Per aquest motiu, hem pensat que seria bo donar sortida a aquestes demandes d'alguna manera o altra", ha dit Ramon Ferré.

"Un gimnàs low cost tindria una quota d'abonat d'entre 20 i 22 euros al mes, la meitat que la del Vilarenc Aqua. Tampoc generaria competència a l'actual gimnàs que hi ha en el port de Segur, ja que es tractaria d'una instal·lació on hi hauria maquinària de gimnàs i algunes classes dirigides que complementarien l'oferta esportiva actual", ha explicat Ferré.

L'explotació del gimnàs low cost permetria crear una vintena de llocs de treball, directes i indirectes. També és una aposta del sector privat per Calafell com a destí turístic, ja que la seva ubicació permetria donar servei al turisme de segona residència i generar activitat esportiva al seu voltant, aprofitant la platja i el port.

"Després de quatre anys de govern CiU-PP, no hi ha hagut una sola idea per a donar sortida als locals del Port i que suposin un pol d'atracció de l'activitat turística, social o esportiva per a Segur. Només s'han limitat a criticar-ne la seva adquisició. Els locals són una concessió que té data de caducitat i no es pot perdre més temps en donar-los un ús. Cada dia que passa, costa més amortitzar-ne la inversió. Per això, és urgent dotar-los d'activitat", ha dit Ramon Ferré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada