dilluns, 28 d’abril del 2014

El Consell Nacional del PSC ratifica 75 candidats municipals escollits a través de primàries, entre ells el de Calafell


El Consell Nacional del PSC ha aprovat aquest dissabte, 26 d'abril, el manifest electoral per les eleccions europees i ha ratificat els 75 candidats i candidates a alcalde i alcaldessa que el partit ha escollit a través de primàries. Entre ells, el de Calafell, Ramon Ferré.

En aquesta reunió, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha destacat que “les eleccions europees i municipals significaran en canvi de cicle, que els socialistes tornarem a les institucions a fer polítiques d’esquerres, d’oportunitats, de recuperar els drets que la dreta ens ha retallat”; “podem començar a posar fi als governs de dretes, a Europa, a Espanya, Catalunya, als municipis, i començarem a governar les esquerres”.

El líder dels socialistes catalans ha posat en valor els diferents processos de primàries que ha endegat el partit per escollir els seus candidats i candidates municipals i el cap de llista del PSC a les eleccions europees i ha assegurat que l’exercici de “transparència i radicalitat democràtica” al que es va comprometre en el darrer Congrés “és imparable”. “Les primàries han vingut per quedar-se", ha dit, com també noves propostes per acostar la política a la gent, com la proposta de llei electoral per a Catalunya que el PSC ha fet aquesta setmana. Finalment, Navarro ha reivindicat “la força i l’orgull de ser socialista” per afrontar els propers processos electorals i ha demanat “força i convicció” a peu de carrer per fer arribar els valors del PSC.

Més informació aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada