divendres, 11 de novembre del 2011

Rectificar és de savis…!!


Ja ho diuen que rectificar es de savis; i l'obligació de l’oposició. En aquest cas, com a autor de l'anterior entrada i regidor del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Calafell, rectifico en la primera part de l’article on faig referència a les subvencions. Després de comprovar que, si es van realitzar les accions i els tràmits necessaris per a accedir a les subvencions esmentades en l'article. He pogut comprovar personalment, que la subvenció que anava dirigida a la creació de parcs de salut municipal, itineraris saludables, i accions de comunicació i informació per la promoció de la salut”, estava restringida en funció del tram de població del municipi i entitats municipals descentralitzades (EMD) amb una població no superior a 5.000 habitans; per tant Calafell no hi podia accedir.

Vull destacar i agrair les facilitats i el tracte rebut des de l'àrea de salut, posant a la meva disposició els documents oportuns en referència a aquestes subvencions, tant per part del Regidor responsable, com pels tècnics que han dut una impecable feina, al portar a terme els tràmits i elaboració dels projectes necessaris per poder accedir a d’altres subvencions. Gràcies a aquest treball, si s’han concedit subvencions en aquesta Regidoria per a: la seguretat a les zones de bany (platges i piscines 18.000,00 €), i per la reducció de peridomèstics i control de plagues (3.816,12 €).

Per acabar vull deixar palès que aquestes subvencions es van demanar entre els dies 02/02/2011 i el 01/03/2011, això vol dir amb l’anterior equip de govern municipal.
Per tant feina ben feta...per part de l’Ajuntament, i també per part de l’oposició que seguirem treballant dur perquè per Calafell no passi cap tren de llarg, i si passa ho recordarem.

3 comentaris:

  1. Molt bé, Toni.
    Cal rectificar si es comproven els fets. L'equip de govern anterior va fer la feina, els treballadors també i l'actual regidor també l'ha fet comprovant el què deies a l'anterior entrada. Però tu també has fet bé d'oposició, sempre vigilant i comprovant el què deia el regidor in situ.
    Bona feina de tots!

    ResponElimina
  2. Gracias Sr.Duart.No estamos acostumbrados a que los políticos locales rectifiquen y menos que un regidor del equipo d'un gobierno municipal y otro de la oposición conversen; el segundo para dar todo tipo de información, el primero, una vez informado, para rectificar. Han evitado entrar en una disputa estéril que sólo aporta desconcierto y más indignación entre los ciudadanos de a pie.
    Felicidades a los dos regidores y ojalá esta forma de hacer sea la tónica en adelante.

    ResponElimina
  3. Felicitats, si senyors, als dos regidors i als dos partits.
    Mercè

    ResponElimina