dijous, 11 de febrer del 2021

Un gran paquet d’inversions a Segur

L’últim any de les nostres vides ha estat dominat tothora per la pandèmia. També ho ha estat, en bona mesura, per a l’Ajuntament, que ha vist aturats en alguns moments i retardats sempre, els projectes i actuacions que tenia previstos o fins i tot en marxa. Ens hem abocat a la situació sanitària i a pal·liar els seus efectes, amb un pla de rescat dels més importants de tota la zona, fins i tot per sobre de municipis molt més grans. Hem dedicat molts diners a ajuts socials i a subvencions al teixit econòmic local, amb la idea de no deixar-nos a ningú enrere. Sabem que falten molts recursos, però nosaltres, com a Ajuntament, hem posat tots els que teníem disponibles al llarg de 2020. I en el pressupost de 2021 tenim reserves per continuar actuant en aquest terreny.

Però dins del fet que la pandèmia continua, la llum al final del túnel que signifiquen les vacunes ens fa plantejar la necessitat de recuperar el ritme del municipi. No podem encara fer festes o actes culturals. Però sí que hem de reprendre, amb més força, les polítiques d’infraestructures i de creació de nous equipaments que necessita el municipi.

Per això, i com a conseqüència de la feina feta també durant la pandèmia, en la seva primera part teletreballant des de casa fins i tot, aquest 2021 comença amb un gran paquet d’inversions al nucli de Segur. Un paquet que, entre obres en marxa, obres licitant-se i projectes en la fase final d’elaboració, suma el respectable import de set milions d’euros.

El compromís amb el nucli més gran i poblat del municipi, a la vegada el que té més mancances i un sentiment de greuge més que justificat, queda renovat i ampliat per part del govern municipal del PSC. I en les tres línies principals de treball que ja vam iniciar el 2015. En primer lloc, continuar la millora de carrers. En segon, incrementar amb nous passos la permeabilitat de la via del tren. I en tercer, ampliar els equipaments cívics, socials i culturals, a més d’altres espais de socialització com els parcs, que tant necessita Segur.

Som plenament conscients del molt que queda per fer, perquè el punt de partida era el que era. Però també es fa evident a tothom que ens hi estem deixant la pell, com diu el nostre lema, per reconduir les problemàtiques històriques de Segur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada