dilluns, 15 de febrer del 2021

Gràcies per una nova victòria electoral

 

El PSC de Calafell vol mostrar el seu agraïment a les 2.124 persones que ens van donar el seu vot a les eleccions al Parlamente de Catalunya d’aquest 14 de febrer. Uns vots que ens han ratificat, una vegada més, en la primera força política del municipi, després de guanyar també les últimes eleccions municipals, generals (dos cops) i europees.

És ben diferent el resultat aconseguit ara del de les anteriors eleccions catalanes, el desembre de 2017. En aquell clima de tensió i d’extrema polarització, vam quedar en quart lloc. Però les coses han canviat molt des de llavors i el missatge dels socialistes i les socialistes s’ha anat obrint camí, fins tornar a ser el partit més votat a Catalunya, i també a Calafell.

Un missatge de canvi que es resumeix en passar pàgina i obrir una nova etapa a Catalunya. Una etapa de canviar per retrobar-nos, de retrobar-nos per avançar, per tornar a escoltar-nos, a mirar-nos, a trobar-nos, en paraules del nostre candidat guanyador, Salvador Illa.

El país necessita passar pàgina d’una dècada estèril, de deu anys perduts, per tornar-se a centrar en el bon govern i les solucions als problemes reals de la ciutadania. Una majoria ho volia i el resultat ho ha ratificat. Només el PSC podia encarnar aquest canvi. Perquè amb el PSC sempre s’hi pot comptar quan es tracta de millorar el país. Perquè sempre hi som en els moments decisius de la nostra història.

Ho hem demostrat sempre que n’hem tingut ocasió. Sigui governant la Generalitat en els mandats dels presidents Maragall i Montilla. Sigui participant en els governs de progrés d’Espanya. Sigui al capdavant dels ajuntaments, on hem realitzat un paper fonamental i insubstituïble.

Per això sentim una gran alegria perquè el PSC torni a ser el partit que lidera el país, però també perquè aquesta oportunitat de canvi per a tothom s’ha construït per la base, amb el treball de moltíssimes persones progressistes als municipis. Un treball que fa palés que els socialistes i les socialistes mai no fallem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada