dilluns, 10 de juny del 2019

Resum del Ple d'avui

Resultat d'imatges de consistori calafell 2015


En el darrer ple ordinari de la legislatura 2015-2019 s'ha celebrat aquesta tarda, amb l'aprovació definitiva del compte general del 2017. També, s'ha donat compte de de l'informe de seguiment anual del Pla d'ajust del 2012 i de l'execució trimestral del 2019.

En matèria de mercats, s'ha donat un termini d'audiència en relació a l'expedient de revocació de la concessió de diverses parades del mercat municipal, per impagament del cànon establert. També, s'ha donat compte del canvi de raó social d'un paradista del mercat municipal.

S'ha incorporat una urgència en l'ordre del día, concretament la revisió de preus del contracte de manteniment de l'enllumenat públic amb l'empresa Rubatec.

Finalment, s'ha passat una rectificació del conveni de col·laboració entre el Patronat de Turisme de la Diputació i l'ajuntament de Calafell, per a la participació en el programa de fires, promocions i campanyes publicitàries.

Un cop tancat el Ple, s'ha donat peu als Precs i Preguntes dels Regidors, que han servit per a acomiadar als regidors/es que deixen el Consistori. A tots ells/es, moltíssima sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada