dijous, 13 de juny del 2019

Moltíssimes gràcies!!!!


Moltíssimes gràcies!! Moltíssimes gràcies, calafellenques i calafellencs. Ha estat un resultat històric: 3.659 vots, el 35,65% de suport i 9 regidors. Hem duplicat vots i regidors.

També ens heu donat la victòria en les eleccions europees celebrades el mateix 26 de maig. I que no se’ns oblidi: també en les eleccions generals del 28 d’abril. Ha estat incontestable i només podem estar molt i molt agraïts.

Sabem que ens heu votat per la feina feta i per la forma en què hem governat els darrers quatre anys. Escoltant tothom. Dialogant amb tothom. No n’hi havia d’altra i ens hi hem deixat la pell, com vam prometre, per aconseguir-ho. Governant en minoria, s’ha fet més feina que mai i han canviat un munt de coses.

També sabem que ens heu votat, sobretot, per haver aconseguit que una situació política general conflictiva no hagi afectat el nostre municipi. Fins i tot hem estat exemple per a la premsa internacional de com es podia mantenir la convivència.

Però deixeu-nos dir quelcom molt important. Sabem que molts votants d’altres partits heu confiat aquesta vegada en nosaltres. Ens heu donat una gran responsabilitat: la de no defraudar-vos. Per això, continuarem dialogant i buscant acords i consensos. Hi ha moltes sensibilitats i formes de pensar diferents darrera dels vots que ens heu donat i s’han de veure reflectides en l’acció del nou govern.

I es veurà des del primer dia. Treballarem sense descans, deixant-nos-hi de nou la pell, perquè d’aquí a quatre anys pogueu pensar que ha valgut la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada