diumenge, 17 de juny del 2018

Ramon Ferré repetirà com a candidat a les municipals del 2019


L'actual alcalde, Ramon Ferré, repetirà com a candidat del PSC de Calafell, a les eleccions municipals del proper 26 de maig del 2019. L'agrupació socialista va engegar el procés de primàries, on es donaven quinze dies per a recollir els avals necessaris per a presentar-se com a candidat. Ramon Ferré va presentar el 69% dels avals, cosa que el va fer ser l'únic candidat en aquestes primàries.

El passat dijous, l'assemblea de l'agrupació del PSC de Calafell va escollir Ramon Ferré com a cap de llista per a les properes municipals, amb el 100% dels vots dels militants. Ferré va agrair el suport rebut, "cosa que em dóna molta força per a convèncer a la gent de Calafell que facin confiança en les properes eleccions municipals". Ferré va destacar que, "a partir de setembre, actualitzarem el projecte Calafell25x25, ja que és el nostre segell d'identitat". La novetat la va anunciar en l'assamblea, quan va dir que "el Calafell25x25 serà el nostre programa electoral per a les eleccions de l'any vinent".

Ramon Ferré va destacar que, "en aquest mandat hem consolidat el Pla d'equipaments que feien falta al municipi", responent a les crítiques de la resta de partits que es van fer en el debat del mateix dijous, per Calafell Ràdio. "Tenim el mapa sanitari complert, amb el CAP de Segur; tenim el mapa educatiu complert, amb l'Institut La Talaia, el Centre d'Horticultura i l'escola bressol del Petit Príncep, a Calafell Park, que s'ha tornat a obrir aquest any; estem completant la xarxa d'equipaments esportius, amb la remodelació del Camp de Futbol i el Pavelló Joan Ortoll, amb la construcció d'un nou gimnàs al Poble i el projecte de la pista d'atletisme i el pavelló dins l'Institut Camí de Mar; també la d'equipaments culturals, amb la nova biblioteca del Poble i la de Segur, amb la remodelació del teatre, el nou centre cívic de Segur i els projectes dels centres cívics de Valldemar i Mas Romeu". Tot i que "farem algun altre equipament, en el proper mandat, com l'escola de música, a la Masia de Cal Rion", en el proper mandat "farem voreres i carrers, majoritàriament".

A l'assemblea de l'agrupació hi van assistir, també, el Diputat al Congrés Joan Ruiz, el Diputat al Parlament Carles Castillo i un membre de l'Executiva Nacional del PSC, Kenneth Martínez. En acabar, els militants van celebrar el nomenament de candidat amb un refrigeri i una copa de cava.

1 comentari: