dimecres, 25 de novembre de 2015

La Joventut Socialista de Calafell organitza una recollida de joguines solidàriaLa Joventut Socialista de Catalunya (JSC) de Calafell ha posat en marxa una recollida de joguines solidària. Aquesta campanya busca aconseguir que cap família amb dificultats econòmiques es quedi sense poder fer un regal de Nadal o Reis als seus infants. A més, no és imprescindible que les joguines siguin noves, ja que els joves socialistes calafellencs llencen aquesta iniciativa amb el lema de donar un nou ús a les joguines que ja no s’utilitzen.

Les donacions poden fer-se a partir d’aquest 25 de novembre, de dilluns a dijous, de 18 a 19.30 hores, al local del PSC, al costat de l’estació de tren de Segur de Calafell (carrer Llobregat, 15).

La primera secretària de la JSC a Calafell, Noemí Espigares, ha explicat que “la crisi i l’austericidi practicat per la dreta han posat moltes famílies al límit. Cal canviar moltes coses i polítiques decidides, però tampoc oblidar els petits detalls que permeten no quedar del tot despenjat. Sobretot si són els més petits els que ho necessiten”.

Cap comentari:

Publica un comentari