dijous, 26 de novembre del 2015

Aquest diumenge, tots a tallar la N-340 a l'Arboç



Aquest diumenge, la ciutadania de Calafell i d’altres municipis del nord del Tarragonès i de l’Alt i el Baix Penedès, estem convocats a una mobilització molt important. Serà a les 12 del migdia, a l’Arboç, i es tracta de tallar la carretera N-340.

Tots coneixem la problemàtica d’aquesta carretera, tant per l’elevadíssim trànsit que ha de suportar, inclòs el de vehicles pesants, com pel nombre d’accidents. És una situació que ve de lluny i el ministeri de Foment, de qui depén la N-340, no ha estat capaç de donar cap solució.

Fa mesos que el Pacte de Berà, que aplega els municipis afectats a la nostra zona, reclama mesures urgents. Per exemple, l’alliberament del peatge de l’AP-7. Com a mínim, per als camions, amb un sistema de bonificacions, com s’ha fet a altres indrets de Catalunya. Però Foment no s’ha dignat ni a contestar, ni als alcaldes ni a la Generalitat.

En realitat, ni tan sols han dit res de la planificació de l’autovia A-7, malgrat que tothom sap que és una obra a anys vista.

No queda altre remei, per tant, que la mobilització popular. I és important que sigui multitudinària. Escolten poc, però encara escoltaran menys si no sortim en massa.

Calafell s’ha implicat en el Pacte de Berà perquè és evident que la N-340 és una de les principals vies d’accès al nostre municipi. Per tant, també els calafellencs hem d’anar aquest diumenge a l’Arboç a expressar la nostra protesta. Recordeu, a les 12 del migdia. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada