diumenge, 19 de juliol del 2015

6 policies d'urgència, però tots de Calafell


Hem hagut de contractar a 6 agents de policies per màxima urgència, degut a que l'anterior regidor de la Policia Local (CiU) s'havia oblidat fer el reforç d'estiu per a cobrir la temporada i, especialment, el top manta. Per amagar la seva incapacitat i pèssima gestió, ara en critiquen l'afinitat política dels nous agents, com si ells (CiU) mai haguessin contractat a ningú de la seva corda (com l'antic cap de la policia i algun agent més).

Però, la realitat és una altra, Hem agafat 6 policies de Calafell, per què volem una policia propera i que conegui a la gent del municipi. No ens sembla adequat un model policial on majoritàriament els agents són de fora del municipi i volem canviar-ho! Tenim vint-i-dues vacants a la plantilla de la Policia Local, curiós després de 4 anys on un partit de dretes (CiU) ha portat la regidoria de Seguretat Ciutadana. Suposadament, les dretes sempre han presumit d'oferir la major seguretat ciutadana possible, però la realitat és ben diferent. La no cobertura de les 22 places, afegides a les nombroses baixes que pateix la Policia Local, per jubilacions dels seus efectius, fa que s'hagi passat de 85 agents (el 2010) a 63 agents (actualment).

Així mateix, ens hem trobat una bossa de treball amb unes proves fetes fa més de dos anys, on els següents de la llista ja cobreixen plaça de policia en altres municipis. Per tant, no teníem temps de fer noves proves en poc temps. Per aquest motiu, hem triat fer una contractació per 3 mesos, per màxima urgència, i passat aquest període fer les proves. Si algú hagués fet la feina abans, no hauria calgut recórrer a aquesta modalitat de contractació. Però queda molt millor criticar les suposades afinitats polítiques de les persones, oblidant el què feien quan eren al govern.

D'altra banda, també s'han hagut d'agafar dues persones per a cobrir dues baixes a la Ciutadella ibèrica. En aquest cas, s'han escollit persones de la bossa feta per les proves de fa un any. Això ningú ho diu, però també ho ha fet aquest govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada