dimecres, 27 d’agost del 2014

El PSC tanca un estiu a les places de Calafell amb una participació altíssima dels ciutadans



El PSC de Calafell ha tancat aquest passat cap de setmana el “Vine a la plaça”, el format estiuenc del projecte participatiu “Calafell 25x25”, després de registrar una altíssima participació de ciutadans al voltant dels dies 25 dels mesos de juny, juliol i agost. Amb una fórmula pensada per gaudir en família, els socialistes han seguit recollint les idees i els suggeriments de la ciutadania per traçar un full de ruta local a deu anys vista.

Aquest cap de setmana, el “Vine a la plaça” ha passat per la plaça del Port de Segur, la plaça Alcalde Romeu i la placeta de Cal Bolavà. També ha recalat a la urbanització Valldemar. El campionat de futbol platja que havia organitzat la Joventut Socialista, dins d’aquestes jornades, es va ajornar per la previsió de pluges i es celebrarà, finalment, el proper dissabte, 30 d’agost, a partir de les 10 del matí, als camps de futbol platja situats al costat del Port de Segur. La jornada inclourà una classe gratuïta de zumba.

Durant el cap de setmana, centenars de persones s’han acostat a les activitats organitzades pel PSC. Han tingut l’oportunitat de parlar amb els regidors socialistes o amb el candidat a l’alcaldia, Ramon Ferré, mentre els més petits podien gaudir de tallers infantils, inflables o una xocolatada.Però el que més han apreciat els ciutadans és el fet que les seves aportacions s’incorporaran a un programa electoral i que es portaran a la pràctica si el PSC guanya les eleccions i governa.


Els socialistes continuem consultant el full de ruta del municipi per als propers 10 anys

L’alcaldable, Ramon Ferré, ha explicat, després d’aquestes darreres jornades estiuenques, que “als veïns els costa creure’s que farem el què ells volen i que decidiran on van a parar els diners que paguen com a impostos. Però així serà”. Un dels trets principals del “Calafell 25x25” és precisament, que podran decidir sobre què consideren que cal fer i amb quina prioritat. El full de ruta que recollirà les aportacions estarà quantificat econòmicament i tindrà prioritats establertes perquè sigui realista i viable. I serà la base del programa electoral que el PSC presentarà a les eleccions municipals d’aquí a uns mesos.

“Però és més, el que estem fem ara no és una eina electoral, per elaborar un programa, sinó que serà la forma de governar l’Ajuntament si sóc alcalde. El canvi radical que hem de fer entre tots és que siguin els ciutadans els que decideixen quin destí tenen els impostos, què es farà i què no, què anirà primer...”, afegeix Ramon Ferré.

La propera jornada de participació es farà el proper 25 de setembre i dates properes. Els actes del “Calafell 25x25” es fan sempre al voltant del dia 25 de cada mes. Per assabentar-se del calendari, pot visitar-se el facebook del procés: facebook.com/calafell25x25 

Qui vulgui fer arribar idees i comentaris al PSC de Calafell també té la possibilitat de fer-ho mitjançant internet. Es poden enviar al correu electrònic calafell25x25@gmail.com; i deixar-ne com a comentaris al bloc socialistesdecalafell.blogspot.com i a les xarxes socials: facebook.com/calafell25x25


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada