divendres, 15 de març del 2013

Conferència sobre pensions a Calafell

El proper dilluns a les 19:00h., finalment, es celebrarà la conferència: Jubilació (la situació de les pensions), a l'agrupació local del PSC de Calafell (Carrer Baix Llobregat, 15, de Segurde Calafell). La ponent serà Isabel López Chamosa, portaveu del PSOE en el Pacte de Toledo.


Isabel López i Chamosa (Mondoñedo, A Mariña Central, 1953) és una política catalana  d'origen gallec. És diplomada en Relacions Laborals per la UNED i Tècnica d'Organització per l'Escola Superior de Barcelona. El 1977 es va afiliar a la UGT de Catalunya. És membre de la Comissió Executiva de PSC-PSOE i presidenta de la Fundació Maria Aurèlia Capmany. És presidenta de l'Associació d'Educació d'Adults 'Juan Ribera' i vicepresidenta de l’ Institut pel al Desenvolupament de la Formació i l'Ocupacio (IFOC) de Catalunya. Fou escollida diputada per la província de Barcelona a les eleccions generals espanyoles de 1996, 2000, 2004, 2008 i 2011 on ha format part de comissions que tractaren d’ afers relacionats amb la política social, el treball, la sanitat i el consum.


L'agrupació va realitzar una campanya de recollida de reclamacions per a que l'Estat pagués la diferència de l'IPC en les pensions de l'any passat que no havia abonat als pensionistes. En tot el municipi i part de la comarca, el PSC de Calafell, juntament amb l'UGT comarcal, va recollir les sol·licituds de molts jubilats que cobren pensió i que no havien rebut la diferència de l'IPC corresponent.

L'any passat, l'IPC va ser del 2'9% i l'Estat només ha abonat un 1% o un 2%, en funció dels casos. Per tant, tots els que cobren pensió tenen dret a la diferència de l'IPC que, en alguns casos, pot arribar a 300 o 400 euros l'any.

Segur que aquesta xerrada serà de l'interès de tots els jubilats i pensionistes del municipi. No us la perdeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada