dimecres, 7 de novembre del 2012

La rèplica radiofònica a Juanjo Iglesias

Tal i com l'equip de govern ens va dir al ple, vam utilitzar el programa de portaveus que tenim, cada quatre setmanes, per donar resposta a la intervenció que el regidor d'esports, Juanjo Iglesias (PP), havia fet en un programa de la graella de Calafell Ràdio, el Va d'esports, on va estar durant més de mitja hora atacant personalment al nostre company, Toni Duart.

Lamentablement, la tirania mediàtica de l'alcalde i el seu govern no permet que el Toni tingui la possibilitat de replicar en el mateix programa on el regidor d'esports va fer les seves acusacions. Aquesta actitud dictatorial de l'alcalde Olivella demostra, un cop més, la seva covardia i submissió al regidor del PP. Però, també, demostra que una emissora que paguem tots els ciutadans de Calafell està absolutament manipulada i censurada per l'equip de govern. La prova d'això és que no hi ha ni tant sols director, ja que el seu màxim responsable és un polític, el regidor Quim Vidal.

Aquí teniu la gravació del programa, en format vídeo. Gràcies a aquelles persones que ens han ajudat amb la gravació, ja que la ràdio a la carta de la web de Calafell Ràdio fa mesos que no funciona i és un desastre més de la gestió d'aquest equip de govern!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada