dissabte, 10 de novembre del 2012

El viatge més sensat


L'agrupació de Calafell ha viatjat aquest matí, a Tarragona, per assistir al miting central de la província que feia el PSC. L'autocar s'ha omplert majoritàriament amb militants i simpatitzants del PSC de Calafell, però també hi havia alguns companys de Bellvei i d'Albinyana que s'hi han sumat. Els 49 assistents, gairebé, han omplert l'autobús, cosa que mai abans havia succeït. Esperem que aquesta bona afluència ens porti a un bon resultat el dia 25 de novembre!


A l'acte hi ha participat l'alcalde de Tarragona, Pep Félix Ballesteros, els candidats per Tarragona, Núria Segú i Xavi Sabaté, l'exministre d'Educació, Ángel Gabilondo, i el candidat a President de la Generalitat, Pere Navarro.


Gabilondo, que havia fet un acte, pel matí, a Reus, ha recordat els valors del socialisme i ha enfatitzat el paper de la formació i l'educació per sortir de la crisi. Ha manifestat:  "aquí me siento en casa, porque nos une la solidaridad por la gente que sufre y lo pasa mal. Tenemos que luchar conjuntamente", recordant que el seu segon cognom és Pujol, d'origen català, i el primer Gabilondo, d'origen basc.


Finalment, en el torn de paraula del candidat Pere Navarro, s'ha dit que "aquesta campanya amaga els 3 grans fracassos de Mas: reactivar l'economia, prioritzar les polítiques socials i el pacte fiscal". El candidat socialista ha carregat contra Rajoy i Mas per les retallades socials, especialment en educació i sanitat, i s'ha congratulat per haver estat la força que ha fet avançar més Catalunya en serveis als ciutadans. El candidat ha recordat que cal estar més units que mai per sortir de la crisi i ajudar els més necessitats. I, també, ha recordat que el federalisme és una proposta per "estar units però amb llibertat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada