dijous, 18 d’abril del 2019

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquest matí, s'ha celebrat una sessió plenària extraordinària, on hi ha hagut l'aprovació definitiva del pressupost municipal pel 2019, com a punt destacat, resolent les al·legacions que havia presentat el Grup Municipal de Convergència i Unió.

En la mateixa sessió, s'ha votat la no disponibilitat de la partida de subvenció a l'AMI, fruit de la sentència que hi ha hagut, recentment, que obliga a l'ajuntament a anular el pagament de la factura de l'AMI del 2017. En la votació, no s'ha aprovat el punt, amb els vots en contra de CiU, CUP, ERC, UAM i el regidor no adscrit. Per tant, la partida segueix estant disponible, tot i la sentència que impedeix fer el pagament.

Seguidament, s'ha passat a aprovar el pressupost pel 2019, resolent les al·legacions presentades per Convergència i Unió, i la plantilla de l'ajuntament. Pràcticament la totalitat, eren al·legacions polítiques i només s'han acceptat algunes que eren tècniques. El pressupost ha tirat endavant amb els vots de PSC, UAM i ERC. El regidor no adscrit s'ha abstingut. CiU, Ciutadans, PPC i la CUP han votat en contra. L'aprovació permet acabar projectes com el del pavelló Joan Ortoll i augmentar el 2'5% els salaris al personal de l'ajuntament.

També, l'aprovació d'aquest pressupost permet assumir els compromisos adquirits en el conveni amb els treballadors municipals i la valoració dels llocs de treball. Finalment, aquest pressupost incorpora els més de nou-cents mil euros per als pressupostos participatius que van ser votats a finals d'any. Totes les propostes votades per la ciutadania ja poden tirar endavant, gràcies a aquest pressupost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada