dilluns, 23 de juliol del 2018

Més turisme..., i en volem més

El turisme continua sent el principal actiu econòmic de Calafell. Els socialistes hem treballat molt a l’Ajuntament, i des de sempre, per fomentar l’activitat en tots els sectors i no dependre tant d’un de sol. La cosa va donant els seus fruits, amb nous projectes emprenedors, però majoritàriament continuem vivint del turisme. I per això hi hem de dedicar molts esforços, ja que en depén la feina de centenars i centenars dels nostres conciutadans.

Per això, hem renovat el mobiliari i els serveis de les platges: socorrisme, dutxes, lavabos, passeres i amagacontenidors. Hem començat a recuperar el turisme esportiu que teníem abans, gràcies a la remodelació del camp de futbol “Juan Ríos” i al ressó dels Jocs Mediterranis, dels quals vam ser una de les seus.

Però no tot han estat coses “físiques” o “materials”. També hem unificat les programacions culturals i esportives amb les turístiques, per guanyar atractius. I hem creat noves activitats comercials i en el patrimoni històric per seguir atraient visitants el municipi. Amb números a la mà, hem doblat el pressupost d'activitats, fires i actes.

Volem destacar, així mateix, les iniciatives realitzades per anar fent de l’illa de vianants de la Platja un centre comercial a cel obert: l’enllumenat nadalenc (referència a la nostra zona), el fil musical o l’espai infantil per deixar els nens mentre es va a comprar.

Però en volem més. Tant perquè hi ha qüestions pendents, com perquè les possibilitats de Calafell no estan totes explotades. Donarem una solució a mig i llarg termini a la pèrdua de la sorra de les platges: de fet, ja estem fent una prova pilot. I seguirem millorant els serveis i les activitats a tota la façana marítima. També acabarem la remodelació del nucli antic i renovarem i completarem les museïtzacions dels monuments locals.

Tot això serà possible amb l’equipque ha liderat el govern municipal en els darrers anys, amb l’alcalde, Ramon Ferré, al capdavant. Per això diem que en volem més, i que volem més Ramon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada