dilluns, 26 de juny del 2017

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda s'ha celebrat una sessió extraordinària i urgent del Ple de l'ajuntament de Calafell. El motiu de la urgència ha estat la concertació d'un préstec per a finançar les inversions del pressupost 2017, entre les quals es troba l'expropiació forçosa de la plaça de braus de Segur que cal pagar la setmana vinent, d'acord amb el compromís adquirit amb la propietat per a fer front al cost d'aquesta expropiació i complir els terminis de pagament pactats.

La concertació del préstec ha estat amb dues entitats bancàries diferents, per import de 3 i 1'3 milions d'euros, a 10 anys, amb un interès molt bo per a l'ajuntament, per sota de l'1%. Els 4'3 milions serviran per a finançar les inversions previstes al pressupost 2017, entre les quals hi ha el pagament de l'expropiació forçosa de la plaça de braus de Segur. Amb aquests diners, també, es podran finançar les millores a les escoles dels municipi, el carrer de Mar, el centre cívic del Port de Segur i el cobert pel Bot Salvavides, al costat de la Confraria.

Seguidament, s'ha aprovat un reconeixement extrajudicial de deute, per import de 44.000 euros, aproximadament, per a pagar factures a proveïdors.

Per a tancar el Ple, s'han aprovat les bases i la convocatòria per a concedir subvencions a totes les entitats culturals, esportives, veïnals i educatives del municipi que ho sol·licitin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada