dijous, 22 de juny del 2017

Equador del mandat amb les principals promeses complertes

Ja fa dos anys que vam entrar a governar i podem dir, amb orgull, que a l’equador del mandat hem complert ja les principals promeses electorals. La baixada del 10% del rebut de l’IBI, la participació ciutadana de debò, la inversió als centres educatius, els nous equipaments al nucli antic, el nou model de programacions culturals..., són ja realitats. O estan en obres, si és el cas.

I anem per feina, perquè algunes promeses que s’haurien d’haver complert més o menys a data d’avui, van quedar complides ja no el primer any, sinó fins i tot els primers 100 dies. I no és perquè a treballar no ens guanya ningú, ni perquè Calafell hagués perdut massa el temps, que també. És que Calafell necessitava canvis. Canvis relatius a situacions que s’arrossegaven des de feia anys i panys, però també canvis per lluitar contra la crisi i dinamitzar l’economia i l’ocupació. Ho deiem en un dels nostres lemes electorals: canviar el que mai no canviava...

I així caldrà continuar la segona meitat del mandat. Perquè de feina en queda molta. Caldrà acabar la renovació dels equipaments esportius municipals, crear nous equipaments cívics i culturals (biblioteca, centre cívic, casal jove...) al Port de Segur, acabar el Pla de Barris al nucli antic, desplegar més de 5.000 nous punts de llum per tot el municipi, continuar reparant voreres i carrers... La llista no s’acabaria mai. I també estarem atents als projectes que són d’operadors privats, però que Calafell necessita amb urgència, com la xarxa de fibra òptica, que ja ha començat a instal·lar-se, però que no serà cosa de quatre dies.

Sí, feina tota la que volgueu, però el nostre compromís de fer-la sense defallir, és el mateix. Deixar-nos-hi la pell.

(Article publicat al Info Calafell d'aquest mes de juny)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada