dilluns, 5 d’octubre del 2015

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda s'ha celebrat la sessió plenària ordinària corresponent al mes d'octubre. Entre els punts de l'ordre del dia, ha destacat l'aprovació unànime de les bases d'ajuts per a la rehabilitació d'immobles i per al comerç dins de l'àmbit del Pla de Barris (nucli antic). Ja és la quarta convocatòria d'aquests ajuts que s'ofereixen dins del Projecte de Rehabilitació Integral del Nucli Antic de Calafell, aconseguit l'any 2010.

També s'ha aprovat el Compte General del 2014 que restarà exposat al públic durant 15 dies i hi haurà 8 dies més per a fer al·legacions. L'equip de govern ha decidit que estiguin els 23 dies exposats al públic i als regidors per a qui vulgui consultar les factures i els comptes de l'any 2014. L'alcalde s'ha compromès a publicar les informacions donades als regidors i l'expedient a la web municipal. També ha manifestat que els futurs pressuposts seran més entenedors pels ciutadans i això facilitarà l'accés als comptes.

A més, s'ha modificat el representant de l'ajuntament de Calafell en el Consorci Universitari del Baix Penedès que passa a ser la regidora d'Ocupació, Helena Rubio; s'han bonificat l'import de tres llicències d'obres d'edificis catalogats o d'equipaments i s'ha aprovat la informació sobre els càrrecs eventuals de l'ajuntament, on hi ha dues places en plantilla i no estan ocupades.

Després dels Precs i Preguntes dels Regidors s'ha donat la paraula al Públic, torn que ha tornat a ser radiat pels micròfons de Calafell Ràdio. El Manel ha preguntat si hi havia alguna normativa que regulés el torn de precs i preguntes del públic. Ha demanat més presència de la Policia Municipal a Calafell Park. Ha incitat al govern a buscar una sortida per a l'escola bressol de Calafell Park i a resoldre la perillositat de la corba que hi ha al vial d'accés a Mas Romeu i Calafell Park. Finalment, el Juan ha demanat explicacions al senyor Olivella per la deixadesa en la resolució de la problemàtica de molèsties constants que ha generat un establiment a Calafell Residencial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada