dissabte, 19 de setembre del 2015

Castillo: "Vull un PSC combatiu, com el del Lucio".


Carles Castillo va ser present ahir a l'acte comarcal organitzat a Calafell, al cinema Iris. El candidat per Tarragona va recordar els socialistes calafellencs com el Lucio Moreno, que tanca la llista per Tarragona, dient que vol "un PSC combatiu i lluitador, com el de l'època del Lucio". Castillo va demanar no quedar-se a casa pensant que aquestes eren unes eleccions només dels "catalans", sinó de tots els "ciutadans de Catalunya", tal i com Terradelles va anunciar des del balcó, el dia del seu retorn. També va recordar que la Independència és una cortina de fum per a mantenir el poder de les elits enfront dels més necessitats que tenen altres prioritats socials.


Ramon Ferré, alcalde de Calafell, va recordar que l'anterior govern va prohibir l'ús del cinema Iris per a actes polítics, la qual cosa va en contra d'apropar la política a la ciutadania. I, va afegir, que ara la política també forma part de la societat i té el seu espai en el cinema Iris. També va ironitzar sobre que aquells que ho van prohibir han volgut ser els primers en estrenar l'espai, en referència al míting de Junts pel Sí que es va celebrar dimarts passat. "Però, ho han fet quan han sabut que nosaltres l'havíem demanat abans". També va explicar a Castillo els problemes que té Calafell i el Baix Penedès, la comarca amb l'índex més alt d'atur de Catalunya i la més castigada pels peatges de l'autopista. Per acabar, va demanar solucions a aquests problemes i als problemes socials, com el treball, els serveis socials o la competitivitat de les empreses i els autònoms.


Dolors Carreras, cap comarcal del PSC, va presentar l'acte recordant els bons resultats del PSC en les eleccions municipals, "on vam ser la segona força més votada a Catalunya i vam aconseguir 6 alcaldies al Baix Penedès". La posició de diàleg i de buscar acords ha permès el PSC estar present en nou governs dels 14 pobles de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada