dilluns, 26 de maig del 2014

ERC guanya les europees a Calafell


Des del PSC de Calafell, felicitem a ERC per haver aconseguit guanyar les seves primeres eleccions al nostre municipi. També, agraïm als nostres votants el suport que ens han donat i la seva confiança vers el nostre projecte. Sabem que aquestes eleccions són en un context europeu, de desafecció vers els partits tradicionals i una situació singular a nivell català. Però, aquests resultats ens encoratgen a seguir treballant per a portar a terme els canvis i les transformacions que necessitem al nostre municipi.



Ahir, al mig dia, vam rebre la visita de Diana Salvadó, la candidata del Camp de Tarragona a la llista europea dels socialistes. Anava acompanyada pel primer secretari de la Federació del partit, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; i pel diputat al Parlament Xavier Sabaté. Van venir a saludar els nostres interventors i apoderats i a desitjar-los bon feina en una jornada electoral tan important.


Els nostres companys de la federació del PSC del Camp de Tarragona i la candidata Diana Salvadó van visitar dos col·legis electorals a Segur de Calafell: el situat a la regidoria de Benestar Social i l'ubicat a les dependències municipals del nucli. Van donar suport als nostres interventors i apoderats a les taules. Agraïts per la visita!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada