diumenge, 2 de febrer del 2014

Passeig a trossos!


CiU i PP pretenen acabar el Passeig Marítim de la Platja per fases, amb presses i sense la mínima seguretat. El projecte serà el què va aprovar el PSC, en l’anterior mandat.

Tot i tenir de soci de govern al PP, CiU ha estat incapaç d’arrencar del Govern Central els diners necessaris per a la construcció del Passeig Marítim. El PSC va presentar esmenes als pressupostos de l’Estat durant els tres últims anys i totes van ser desestimades pel PP. Ara ho haurà de pagar l’ajuntament!

L’alcalde Olivella s’ha compromès a fer les obres del Passeig abans del 2015, cosa impossible! Han dividit l’obra en quatre fases, de les quals només se n’executaran tres. La darrera d’elles, la que pretén recuperar les dunes i els madalers no es farà.

La primera fase costa 1’4 milions d’euros, que s’han posat en el pressupost municipal, i durarà uns vuit mesos, aproximadament. No obstant, la segona fase només es podrà començar si la Generalitat i l’Estat autoritzen a demanar un crèdit a l’ajuntament. En cas afirmatiu, també caldria aconseguir una entitat bancària que el concedeixi, cosa que sembla difícil.

D’altra banda, les eleccions del 2015 estan al caure i a l’alcalde li ha entrat pressa per inaugurar les obres, sense preocupar-li la incidència en els comerços que poden tenir. Per tant, ha previst un calendari molt apurat que obligarà a treballar durant bona part dels mesos d’estiu per a aconseguir el seu objectiu: inaugurar el passeig i fer-se la foto!

1 comentari:

  1. Mas madera para la hoguera de la vanidad de nuestro ilustre alcalde, que se aproxima la fecha de empezar a vender humo.

    Un saludo.

    ResponElimina