dimarts, 5 de febrer del 2013

Ajuntament inoperant


Si recordeu l'escrit al Síndic de Greuges de Catalunya que el nostre Grup Municipal li va fer arribar en la seva visita a les Dependències Municipals de Segur, el passat 19 d'abril, demanava explicacions sobre la gossera il·legal del pare de la regidora de cultura i la protecció de dades en els decrets que redacta l'equip de govern. De moment, passat el període que tenia l'Ajuntament de Calafell per contestar, res de res.

Aquesta és la carta que ens remet el Síndic de Greuges. L'Ajuntament no va contestar l'escrit del Síndic de Greuges del 27 de juny de 2012. Tampoc tenim resposta del requeriment urgent que va fer el Síndic, un cop superat el termini legal de resposta. Per tot això, es demostra, un cop més, que l'Ajuntament de Calafell i l'equip de govern no col·labora amb l'administració superior, ocultant la informació per aclarir un flagrant delicte de disciplina urbanística, afavorint els interessos d'una regidora de l'equip de govern.

Ja el Síndic va visitar, en l'anterior etapa d'Olivella com a alcalde, l'Ajuntament de Calafell perquè no donava resposta als seus escrits oficials. Amb això, el Síndic va estirar de les orelles a l'alcalde. ¿A qué espera per a torna-ho a fer? ¿Què pretén l'equip de govern amb no donar resposta als escrits del Síndic? ¿Estan protegint els infractors d'un delicte urbanístic com aquest?

1 comentari:

  1. Al suarez ya le han dao mas de una faena a deo. Estos se nos haran los amos del pueblo en 2 dias.
    Y yo en el paro y con tres hijos que mantener.

    ResponElimina