dimecres, 20 de febrer del 2013

Vandalisme contra la pagesia


El Monument al Pagès que va ser inaugurat en l'anterior mandat (2007-2011) ha sofert un acte vandàlic que l'ha deixat malmès de manera important. Com es veu en aquesta fotografia, el cep que hi ha a l'esquerra de la imatge està complert. A sota, la fotografia mostra l'aspecte actual de com es troba el monument.


Resulta evident la diferència entre l'abans i l'ara. De fet, les branques que li falten al cep han estat tallades a consciència i de manera professional. Se les han endut, segurament, per a vendre aquest material. Un acte vandàlic que condemnem rotundament i que esperem que no es repeteixi!


No obstant, això no deixa de ser una mostra de la inseguretat ciutadana que hi ha a Calafell, després d'episodis com el del cementiri municipal, el robatori a diversos habitatges i altres episodis d'aquesta mena que estan succeïnt al municipi. No s'entén, doncs, com un alcalde pot mantenir un servei de seguretat personal, dues persones com a caps de policia (el que té la plaça en propietat i el que l'ocupa actualment) i no utilitzi aquests recursos i efectius per augmentar la presència policial al carrer i intentar evitar o prevenir episodis d'aquesta mena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada