divendres, 29 de novembre del 2019

Un Pla de Mandat, per primer cop


L’Ajuntament de Calafell ha elaborat, per primer cop en la seva història, un Pla de Mandat. És un document en què es planifiquen les inversions a realizar en els propres anys. Un document destacat pel seu import econòmic: 45,21 milions d’euros. I un document important, perquè permet treballar a mig i llarg termini. Recordeu que des que prens una decisió fins que comencen les obres, poden passar tranquil·lament un parell d’anys.

Tenir aquest full de ruta ens permet anar preparant els projectes, de forma que la màquina no s’aturi mai. El Pla de Mandat recull 67 propostes, encaminades a un objectiu: fer canvis que facilitin una millor qualitat de vida als veïns i veïnes, fent un Calafell amable, equitatiu i solidari. Però la gran novetat rau en què es materialitzarà una promesa electoral del PSC: la distribució equitativa de les inversions entre els diferents nuclis, barris i urbanitzacions del municipi, d’acord amb el seu nombre d’habitants.

Aquesta mesura, a partir d’un criteri objectiu, ha de servir per acabar amb el sentiment de greuge entre nuclis. Més transparència i més facilitat per relacionar-se amb l’Ajuntament... Més participació... Més resposta al carrer... Més convivència, civisme i qualitat de vida... Més espais formatius, esportius, cívics i socials... Més atractius comercials, turístics i de lleure... Més neteja i més mobilitat sostenible... Són només algunes de les accions que es persegueixen amb el Pla de Mandat.

La llista no cabria en aquest espai, però la podeu consultar a decidim.calafell.cat Venen uns anys de molta feina en què el nostre municipi farà un altre salt endavant, com en el passat mandat. Seguiran canviant les coses que mai no canviaven, i ho faran amb la participació de tothom. Els socialistes vam fer-ho possible i ho tornarem a fer possible. Amb tots i totes. Us hi convidem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada