dilluns, 4 de febrer del 2019

Resum del Ple d'avui


Aquesta tarda, s'ha celebrat la sessió ordinària del Ple Municipal de l'ajuntament de Calafell, corresponent al mes de febrer. Entre els punts de l'ordre del dia, destaca la moció dels grups de govern i el regidor no adscrit per tal de posar noms a diversos espais del municipi.

En els acords, s'ha aprovat la resolució de la concessió d'ús privatiu d'una parada del mercat municipal per impagament del cànon de la concessió, l'adhesió parcial del personal de l'OAM-fundació Castell de Calafell al conveni col.lectiu del personal laboral de l'ajuntament de Calafell pels anys 2018-2023, la modificació d'alguns dels articles del conveni col.lectiu del personal laboral i l'acord regulador pel personal funcionari.

En matèria urbanística, s'ha aprovat l'atorgament de quinze subvencions per a l'arranjament de façanes i d'habitatges en el nucli històric del Poble, dins l'àmbit del Pla de Barris. També, s'ha aprovat el text refós que permet la construcció d'un equipament comercial en el carrer Brasil, en plè centre de Segur.

Finalment, no s'han aprovat les dues mocions de Ciutadans sobre el rebuig a la impunitat i a l'indult als encausats per l'1 d'octubre i el Procés Independentista a Catalunya i sobre la prevenció d'incendis i accidents en habitatges connectats il.legalment a la xarxa elèctrica. Per urgència, s'ha introduīt una moció de suport i adhesió al Pacte Penedès Marítim per la gratuītat de la C-32.

Després dels Precs i Preguntes dels regidors, s'ha passat al torn dels Precs i Preguntes del públic. El José María ha demanat arreglar una vorera al carrer Emigdio Rodríguez Pita i la llum del pas superior de la vía del tren, al carrer Duero. El Mateu ha felicitat l'alcalde per la cel•leritat en tapar un sot a la vorera, després de visitar el sofà de l'alcalde al carrer. El Pedro demana que s'arregli el troç de gespa davant el Mercat Municipal. El Bartolomé demana quan s'aprovarà el Centre Cívic de Valldemar i que es posin dues marquesines d'autobús a la urbanització. El Manel ha demanat que es millori la neteja als voltants dels contenidors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada