dimecres, 3 d’octubre del 2018

Resum del darrer Ple


Aquesta tarda, s'ha celebrat una sessió plenària extraordinària i urgent del Ple de l'ajuntament, on s'han despatxat les al.legacions al pressupost i s'ha aprovat definitivament. Un altre punt important ha estat l'aprovació del conveni col.lectiu amb el personal funcionari i laboral de l'ajuntament.

Prèviament, s'han completat els tràmits que faltaven de la municipalització de les llars d'infants, s'han aprovat les línies fonamentals del pressupost 2019 i la concessió de subvencions per a entitats culturals, educatives i veīnals. En matèria de subvencions, s'ha revisat i reformulat la concedida al Club Bàsket Calafell, per un error en la proposta de l'entitat.

A més, s'han ratificat les addendes al conveni de col.laboració signat entre la Generalitat i l'ajuntament pel Pla educatiu d'entorn. Aquest pla permetrà una millor integració dels infants en edat escolar en la societat i el teixit associatiu de Calafell.

També, s'ha aprovat ja l'extinció definitiva de la concessió del bar del pavelló Joan Ortoll. Un cop acabades les obres de remodelació del pavelló, que comencen en breu, hi haurà un nou concessionari, previ concurs públic.

Seguidament, s'ha aprovat el conveni amb el personal de l'ajuntament pel període 2018-2023. Aquest conveni soluciona problemàtiques de l'anterior conveni, permet la implantació de la jornada laboral de 35 hores que millora la concil.liació familiar dels treballadors i treballadores, introdueix una productivitat real pel personal de l'ajuntament i delimita el marc i el cost de la valoració dels llocs de treball que s'iniciarà en breu.

Finalment, s'ha aprovat el pressupost del 2018 de manera definitiva, en resoldre les al.legacions presentades per Ciutadans demanant la retirada de la partida de subvenció a l'AMI (Associació de Municipis per la Independència). La partida no es pot retirar, ja que el Ple de l'ajuntament va acordar pertànyer a aquesta associació. Aquest pressupost és de prop de 50 milions d'euros i permet completar les inversions del Pla de Barris, executar les inversions que van votar els veīns i veīnes en els primers pressupostos participatius, ampliar l'horari del transport urbà, donar més ajuts socials i ampliar l'oferta cultural i de promoció econòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada