dijous, 28 de juliol del 2011

Aconseguit el compromís de no tocar l'edifici actual del Mercat Municipal


Si ahir anunciàvem la petició davant del Ple d'aquest matí per a no enderrocar l'actual edifici del Mercat Municipal, avui podem dir que aquest objectiu del Grup Municipal socialista ha estat totalment assolit. 

Aquesta fita ha anat acompanyada de la creació d'una Comissió que estudiarà la viabilitat de l'actual edifici del Mercat, i que ha estat aprovada amb la totalitat dels Grups polítics municipals. Tot això ha estat possible gràcies a la moció socialista que vàreu poder llegir al post d'ahir.

A banda d'aquest particular, creiem necessària fer una puntualització arran de la notícia publicada al web municipal. Allà s'afirma, amb declaracions de l'alcalde, que l'equip d'arquitectes contractat incorporen "els segons grans arquitectes de Catalunya", en el sobreentés de que es tractava d'una contractació prohibitiva. 

Sense treure importància a aquests professionals, l'equip que ha rebut l'encàrrec, Batlle i Roig arquitectes, és un despatx de gran qualitat però que no es troba dins del grup de despatxos d'èlit com ara Bofill o Bohigas. Tampoc en honoraris. De fet, els honoraris que van presentar al seu projecte estan per sota dels barems orientatius del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i incloïen també el projecte de la biblioteca.

En tot cas, el Portaveu del Grup Socialista, Ramon Ferré, ha manifestat la seva satisfacció pel to responsable amb el que s'ha desenvolupat el Ple d'avui. "Avui estic content per què hem fet política amb majúscules", ha comentat. 

3 comentaris:

  1. Esta es la manera de construir un municipio con la apprtacion de todos ,faena bien hecha y seguro que el ganador .....el pueblo, muy bien hecho!!!!!

    ResponElimina
  2. El resultat final de la moció presentada en el ple ordinari ahir celebrat no deixa de ser una victòria pel municipi, un senyal positiu de que Calafell no és un municipi diferent a la resta i que els polítics ens podem posar d'acord. Un senyal que mostra que no volem crispació i que el treball d'unitat, de firmesa i de determinació també és posible. Ens hem de donar l'enhorabona tots plegats perquè hem aconseguit posar els interessos dels ciutadans pel davant dels interessos dels partits.

    ResponElimina
  3. y ahora tenemos que centrarnos en que la biblioteca que no se va hacer no caiga en el olvido, hay que apostar por las nuevas generaciones, tenemos que proporcionarles las herramientas necesarias para su desarrollo y que este pueblo tenga ciudadanos comprometidos. Sin cultura no hay avance.

    ResponElimina