dissabte, 7 de gener del 2012

¿Retallades en comunicació? (I)


El passat 14 de novembre, es va celebrar el 33è Cross Comarcal organitzat per l'Escola Santa Creu de Calafell i el Consell Esportiu del Baix Penedès. Podeu veure la notícia a la web municipal, aquí. Com veieu, surten les dues fotografies anteriors. Tot seria normal, si no fos per què la realitat era una altra.


Els regidors de l'oposició hi érem presents! Ja estem acostumats a que ens "retallin" a les fotos i no sortim enlloc de les notes de premsa. Nosaltres no deixarem d'anar als actes i considerar-nos part del Consistori. Ja sabem que la política de Comunicació de l'Ajuntament és nefasta. Ho hem vist aqui, aquí i aquí. També ho hem pogut comprovar en el darrer mapa que apareixia a la web municipal, marcant la ruta dels Reis (a sota), tot un exemple de disseny gràfic del segle XXI.


Quant ens costa tot això? Doncs, de moment, parlarem de la persona que, en teoria, "retalla" les fotos, fa les notes de premsa i els articles de la web, just del què hem parlat avui.

6 comentaris:

  1. És una vergonya la gestió que està duent a terme aquest consistori. Van "de polèmica en polèmica i tiro porque me toca". D'aquesta manera, ¿què és el que els ciutadans podem esperar d'ells?.

    Si analitzem la seva cursa de polèmiques ens trobem el següent ranking:
    Polèmica 1: Mar Giné a Salou Conection, Polèmica 2: els càrrecs de confiança encoberts: Àngel Solé, Pifarré, Targa...
    Polèmica 3: La no baixada de sous del 20%
    Polèmica 4: Les grabacions de JJ
    Polèmica 5: Las pipas de la ermita
    Polèmica 6: La gossera del pare de la SS
    Polèmica 7: La cagada de la ruta del Xató
    Polèmica 8: Caza de brujas y acomiadaments improcedents
    Polèmica 9: Eliminació de la paga d'incentius als treballadors
    Polèmica 10: Notícia de l'eliminació de la panera de Nadal als treballadors a través de la premsa...

    Segueixo?? Bé, ja paro i continuem d'aquí unes setmanes que la burra dará para mucho más...

    ResponElimina
  2. O sigui, aquesta senyora cobra un promig de 2000 euros al mes per no fer pràcticament res, i el que fa, ho fa pitjor que el meu fill que comença a remenar amb l´ordinador... aquesta és la generació per la que aposta el nostre alcalde. Gent sense condicions, endollades pel partit,i cobrant dels nostres impostos.
    Aquesta senyora, segons les factures, és de Barcelona. Segur que al nostre poble hi ha gent molt més qualificada i amb èxperiència per fer aquesta tasca...Veig que al senyor Olivella tant li fa si la gent del nostre poble te treball o no. Senyor Olivella, no ten gens de dignitat, no ha complert amb cap dels compromisos que anava dient en la seva campanya. Ha arribat al seu seient i està fent tot allò que li va bé pels seus interesos personals..Quina vergonya és vostè pel nostre poble!!

    ResponElimina
  3. Lo que deberíamos tener en cuenta es, que este gobierno carece de ética alguna. A menudo vemos como dirigentes, banqueros miembros de la realeza etc.... Están cobrando sueldazos, reciben regalos a cambio de.. En este caso contratan a empresas vinculadas a los propios partidos, cargos de confianza y dividen las partidas presupuestarias en pequeñas cantidades para así, hacerlo legal, por decirlo de alguna manera.
    Si, correcto estos procedimientos no estan contemplados dentro del código Civil o Legal. Como todos sabemos que si el robo es inferior a 300 euros no es delito mayor. Pero que esto sea la transparencia que anunciba el Sr. Olivella, que en una sociedad lo bastante crispada, tengamos que aguantar a estos "aprovechados" administrando nuestros impuestos, por todos motivos que dice el anterior anónimo, una falta de ÉTICA BESTIAL.
    Cuatro años de gobierno de este tipo, son demasiados para políticos así, y yo me hago la siguiente pregunta. Hablan muy bien de algunos regidores del consistorio, si, pero. ¿Es que nadie va a denunciarlo?¿Vais a permitir que el Alcalde, la Sandra Suárez y los tres del PP, se salgan con la suya?.
    Pues eso al resto os sitúa al mismo nivel.

    ResponElimina
  4. A més, cal sumar, el sou de l'Angelet Solé el del jubilat fotògraf (que cobra tot i percebre una pensió i no poder treballar). Ah, i el Joan Ignasi Sánchez... Quan suma tot plegat?

    ResponElimina
  5. Creo haberlo explicado alguna vez. A mí me dijo el alcalde que mejor me contrataba a través de una empresa externa o facturando como autónomo, que así no tendría que pasar por el pleno como cargo de confianza.

    Alguno puede que se lo crea, otro que no, otros -los de siempre- que busquen que sólo quiero dañar la imagen de alguien porque soy muy malo maloso, pero de lo que he afirmado tengo pruebas. En su momento se harán públicas.

    Es la primera vez en mi vida que me dicen en una entrevista de trabajao "voldria...ehmmm, no voldria, no, VULL que treballis per nosaltres i" ni me piden un triste curriculum, ni experiencia profesional. Al contrario, me llama el carpintero de comunicaciones al cabo de dos días para charlar conmigo y aquel día vi más que claro que la intuición inicial no falló. Por desgracia.

    ResponElimina
  6. Deixar la comunicació a un regidor que, per no ser, no és ni aficionat a la matèria té aquestes coses. Tot el departament es converteix en un desgavell on cadascun fa el que vol i ni tan sols els importa la qualificació professional, com diu Nevot i com es veu per la matusseria dels tècnics contractats tal i com es mostra a l'article.

    Però la culpa no és seva, no dóna més de sí. La culpa és de l'alcalde que l'ha designat per a aquesta funció, ja que l'únic que vol és una persona sense criteri que no digui ni mu al que l'ordenin des de dalt, i que rebi per ell. Va ser el mateix alcalde que, com a cap de l'oposició, va posar precisament al fuster com a persona delegada al tema del POUM. Com que ell com a cap sembla que no entenia res, era molt millor deixar que fos un altre qui fes el ridícul fins i tot als plens, com va quedar palès en diverses sessions.

    De debò, marxi, senyor alcalde, aquí i ara.

    ResponElimina