dilluns, 9 de gener del 2012

El dia a dia de la "pista" del poble.


Uns veïns del nucli del poble, ens han fet arribar això:




"Sempre diem que una imatge val més que mil paraules, i aquest cas no serà menys. Volem denunciar l’estat en que es troben les instal•lacions de Calafell poble al costat del Castell, coneguda com la “pista”. Molts de nosaltres no podríem parlar de la nostra infantesa sense parlar de la pista, ja que formava part del pati de l’antiga escola que hi havia, i sempre ha estat una instal·lació oberta.


Però la pista del castell ha perdurat al llarg del temps i s’ha convertit en un lloc on grans i petits anem a gaudir d’unes bones estones practicant esport, ja sigui futbol o bàsquet. Fins i tot, quan el pavelló ha estat ocupat per altres esdeveniments, la pista ha esdevingut el lloc d’entrenament de totes les categories del Club Patí Calafell.


En aquests darrers anys, hem vist com s’han mantingut i millorat les seves instal·lacions, creant uns vestuaris, arreglant el terra, posant tanques, i fins i tot posant un guarda que vetllava pel bon manteniment de la mateixa. Fet que tot el veïnat va agrair i aprovar ja que la pista s’ha convertit en un punt d’integració d’un barri, on gent de tota la vida i nouvinguts, tant grans com petits, comparteixen hores d’esbarjo.



Però després de passar aquest matí, aquesta imatge és més que esgarrifosa. Ens hem adonat de l’estat d’abandonament en que es troba: fanals amb les tapes obertes, vestuaris trencats i amb fuites d’aigua, portes rebentades que donen accés a les instal·lacions d’escalfament d’aigua mitjançant les plaques solars, tapes al terra obertes on es pot veure el dipòsit de gas propà, i on fàcilment i pot caure un infant. Em parlat amb els veïns, i ens hem quedat amoïnats, ja que el guarda que habitualment hi havia, fa temps que ja no hi és, i el lloc s’està convertint en un punt habitual de baralles i pràctiques vandàliques per la nit. Però l’estupor arriba quan manifesten que les llums de totes les instal•lacions es troben enceses les 24 hores del dia.



Des d’aquí volem posar de manifest la nostra indignació, ja que en aquesta instal·lació es van invertir diners pel seu bon funcionament. Volem posar veu als veïns que es mostren preocupats per un Consistori que augmenta la pressió fiscal als ciutadans i en canvi no dóna exemple. Bé, potser no tots els veïns estaran d’acord ja que la regidora d’educació i cultura no es manifesta, ja li deu semblar bé tenir la llum encesa les 24 hores, ni tampoc li deuen molestar les conductes incíviques, potser serà perquè com a veïna del barri deu fer poc ús d’aquetes instal•lacions o per que potser està més amoïnada en altres assumptes més importants i adients, com aparcar bé el seu vehicle i sortir bé a la foto.



I què dir de la Regidoria d’Esports? no deu haver suficients tècnics per a poder fer una visita a les instal·lacions, ja que dubto que el seu regidor sàpiga on són les mateixes. Potser la llum encesa li mostrarà el camí".



Sense cap dubte, aquest ciutadà/ana té tota la raó. Ho transmetrem al ple, en els precs i preguntes. Però, ho penjem al bloc per veure si es pot arreglar abans de dir-ho en el ple. Moltes gràcies als veïns i ciutadans que denuncien allò que està malament, ens ajuda a fer una millor oposició i a vetllar per què l'equip de govern no s'adormi i arregli allò que està deixat, com és el cas. Estem oberts a tots aquells que vulgui millorar el municipi i que es millori Calafell en el dia a dia. El nostre bloc i la nostra veu en els plens es farà ressò d'allò que us preocupi i ajudi a resoldre les problemàtiques més quotidianes del municipi.

4 comentaris:

  1. Una pena, con lo contentos que estábamos todos los vecinos con la pista y los padres de los niños del Castell, que al salir de clase por la tarde iban a merendar y jugar. Ahora da "asco". Y mientras ellos haciendose fotitos con los chavales del cross, como si les importase. Preguntadle al lumbreras regidor de Deportes los bares que hay en Calafell, seguro los conoce todos, pero ni pájara idea de donde esta la pista. Pues decidle esto: justo delante de donde vive la teniente alcalde Sandra Suárez.

    ResponElimina
  2. Y pensar que estos criticaban al anterior concejal de deportes, y los técnicos son los mismo. Unas cañitas para el iluminado que se las ha ganado, para la iluminada (Sra. Olga Elvira) barra libre en las carrozas de carnaval. Para el tercero en discordia del PP, lo que queráis, a ese le va todo. Para Sandra Suárez, Diazepan, para que se tranquilice y vea lo que pasa al ladito de su casa, y para el Chulivella Tranquimazin y para su casa a descansar y que nos deje tranquilitos.

    ResponElimina
  3. El día a día de la pista NO, el día a día del Pueblo.

    ResponElimina
  4. Solo dar las gracias al blog y deciros, a falta de verlo con mis propios ojos, algunos vecinos me han comentado que funcionarios de ayuntamiento, al día siguiente de haberse publicado el post acudieron a la pista para apagar luces y limpiarla.
    Haber si hacéis otro de las cacas de perro que hay en todas las aceras próximas a el colegio "elCastell" un auténtico campo de minas, dos o tres multitas para algún incívico no vendría mal.

    ResponElimina