dimecres, 14 de setembre del 2011

"Cal provar els nostres productes turístics"


El nostre company, i portaveu del grup municipal, Ramon Ferré, va celebrar la seva onomàstica, el passat 31 d'agost, fent una sortida nocturna de Nòrdic Walking. Aquesta era la darrera sortida nocturna de la temporada d'aquesta activitat. El nostre company i regidor, Toni Duart, és un dels monitors que la porta a terme. Però, a banda d'això, cal destacar que aquest producte de turisme esportiu va néixer en l'anterior mandat, on el PSC formava part del govern.

Ramon Ferré va voler provar aquest producte turístic que ofereix Calafell, ja que "els polítics hem de conèixer molt bé quina és la nostra oferta turística per poder valorar-la i millorar-la, si cal". Per això, "he volgut acompanyar als visitants que practiquen el Nòrdic per saber la seva opinió més d'aprop i com la valoren. La conclusió ha estat molt positiva", va dir.

Han estat molts els visitants que venen a Calafell de tot arreu, fins i tot del País Basc, a practicar el Nòrdic Walking. Podeu trobar més informació a la seva web, al seu bloc i al seu Facebook. Sens dubte, un producte atractiu i econòmic que aporta un excel·lent complement al "turisme de sol i platja" de Calafell.

1 comentari:

  1. Hola!

    Me ha parecido una estupenda iniciativa. Ojalá se diera este caso en otras comunidades.

    Gracias por compartir :)

    ResponElimina