dimecres, 13 de febrer del 2013

Amics per sempre


L'alcalde de Calafell i President del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Olivella, no trencarà els pactes amb el PP, desobeïnt ordres de partit, directament d'Oriol Pujol. Olivella ha manifestat en diverses ocasions "sentir-se molt a gust amb els populars". Segons ell, CiU i PP seran amics per sempre!


Els socialistes no hem trigat a dir la nostra i en el blog del grup parlamentari del Camp de Tarragona hem publicat el següent comunicat:

El portaveu del PSC al Consell Comarcal del Baix Penedès, Ramon Ferré, ha denunciat aquest dilluns la continuïtat del pacte entre CiU i PP a l’ens supramunicipal. Segons Ramon Ferré, “no s’entén que el mateix secretari general de CDC, Oriol Pujol, anunciï públicament que obre la porta a trencar els pactes locals amb el PP i, al mateix temps, el president del Consell Comarcal, de CiU, afirmi que “ni tal sols” es planteja arribar a la ruptura amb els populars.”
   
“Segons la direcció nacional de CiU el PP és el responsable de l’ofec econòmic, identitari i financer de Catalunya i això impossibilita pactes locals amb els populars. En què quedem? És el PP “responsable de l’ofec” de Catalunya i no del Baix Penedès? És intolerable continuar governant amb el PP a la Diputació de Barcelona i no ho és al Consell Comarcal del Baix Penedès? Emplacem als dirigents de CiU a què deixin de burlar-se dels ciutadans i que aclareixin d’una vegada si per ambició de poder volen continuar governant amb aquells que han portat el nostre Estatut al tribunal constitucional i han atiat l’anticatalanisme a la resta de l’Estat.”

Ramon Ferré ha aconsellat als consellers comarcals de CiU que escoltin la intervenció de la diputada del PP per Tarragona, Alicia Alegret, de la setmana passada al Parlament en la què la diputada popular afirmava que Catalunya no és una nació. “El senyor Solivella i la resta de consellers comarcals de CiU aproven declaracions sobiranistes i, al mateix temps, es troben molt a gust governant amb aquells que neguen la condició nacional de Catalunya? Una mica de coherència ideològica, si-us-plau, senyors de CiU. Si de veritat creuen en el que afirmen defensar no poden continuar amb el PP ni un minut més, no fer-ho és un exercici d’hipocresia política.”

El portaveu socialista ha recordat que malgrat l’escenificació de discrepàncies que van executar CiU i PP durant la passada campanya de les eleccions al Parlament, ambdues formacions governaven, i continuen governant, conjuntament a un bon nombre de municipis tarragonins com ara Reus, Calafell, Torredembarra o Salou.

1 comentari:

  1. Alicia Alegret? Sabeu qui és aquesta paia? és amiga de la Ermitas, van estudiar juntes i totes dues es van fer peperas por la gracia de Dios. Les seves aspiracions sembla que són viure de la política i poc més. Una abans vivia del marit però això s'ha acabat i ara anar fent.
    L' Alegret esta de diputada al parlament on es va presentar perquè sembal que a Reus la cosa se li pot anar en orris tal com està el panorama.

    Però, de veritat us creieu que a Calafell això es trencarà? si no tenen on caure's morts la parella de la llum i les ànimes en pena

    Aguantaran i aguantaran, no crec que Olivella estigui a gust, però ell per la trona farà el que sigui.

    ResponElimina