divendres, 15 de febrer del 2013

100.000 gràcies!


El Bloc dels socialistes de Calafell ha arribat a les 100.000 visites. Gràcies a tots els què ho heu fet possible! Era un dilluns, el 25 de juliol, quan aquest bloc es posava en marxa. Llavors ja dèiem que els socialistes havíem iniciat una nova manera de fer política, la ciberpolítica formava part d'aquesta nova etapa i d'aquest nou projecte. El bloc ha servit com a mitjà de contacte permanent amb la societat calafellenca i els vostres comentaris i aportacions s'hi han vist reflectits, amb l'única limitació del respecte a tothom i la correcció en les formes i en el fons.

Aquesta continuarà sent la nostra línia, les cent mil visites no ens faran canviar. Han passat moltes coses des de llavors. Ja tenim nova executiva local del PSC, nova Primera Secretària i l'agrupació ha augmentat en nombre de militants, tot i la crisi i la situació global del partit i la política en general. També ens hem obert més a la societat, amb activitats i xerrades que pretenen dinamitzar l'agrupació i vincular-la molt més a la societat calafellenca.

Les 200.000 visites seran un nou objectiu. Però, nous reptes s'inicien ara: escollir els nostres candidats a les eleccions municipals del 2015 i el programa que presentarem per a aconseguir un municipi diferent del què estan plantejant CiU i PP. Els problemes socials s'han agreujat i la crisi, l'atur i la recessió fan que apareguin noves necessitats i noves problemàtiques per a atendre, dins la societat calafellenca. Des d'aquest bloc, amb la militància, però també amb la participació de tothom qui vulgui, farem el nou projecte del PSC de Calafell pel 2015. Tots hi esteu convidats! Gràcies per fer-ho possible!

1 comentari:

  1. Bona feina...!! Esteu fent una bona feina que no es veia ni de lluny quan estava el "pajaro" del Sanchez y la seva guardaespatlles.

    ResponElimina