dimarts, 16 de gener del 2024

Benestar Animal de Calafell informa a les xarxes social dels gossos i gats que té en adopció



(Font: ajuntament de Calafell)

El servei disposa d’una pàgina de Facebook i un compte d’Instagram

El servei municipal de Benestar Animal de Calafell usa les xarxes socials per a informar a la població dels gossos i gats que té en adopció. En concret, disposa d’una pàgina Facebook i un compte d’Instagram, que s’actualitzen de forma permanent i permeten les persones interessades fer una coneixença inicial d’aquests animals.

Actualment, hi ha uns trenta exemplars en espera d’acopció. N’hi ha de diferents races i edats. Són animals abandonats o perduts que han estat recuperats i es troben a punt per iniciar una nova vida amb qui vulgui fer-ne un més de la família.

Provenen del centre d’acollida de gossos i del centre de recuperació felí, creats per l’Ajuntament de Calafell en els darrers anys. De la gestió dels respectius equipaments se n’encarrega l’empresa municipal CEMSSA.

El regidor responsable és Aron Marcos, titular de la cartera d’Ecologia Urbana. “Els animals estan molt ben cuidats a tots dos centres, però això només és una etapa provisional. L’objectiu final és que trobin una llar per sempre, amb l’ambient segur i confortable que no tenien quan van arribar a les instal·lacions”, diu Marcos.

El regidor diu també: “Les xarxes socials són canals àgils i eficaços per arribar a tothom. És més, permete’n que tothom ho comparteixi. Així podem fer la bola grossa i aconseguir més resultats”.

Per demanar una adopció, o sol·licitar informació, pot enviar-se un correu electrònic a benestaranimal@cemssa.cat. El primer pas de l’adopció és una visita per conèixer personalment l’animal. Poden ser-ne necessàries dues o tres, per confirmar que la persona adoptant i l’animal s’adapten bé. Finalment, es tira endavant una adopció amb tota la documentació legal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada