diumenge, 7 de gener del 2024

L’Ajuntament completarà aquest 2024 la renovació del barri de Rodríguez Pita, a Segur de Calafell



(Font: ajuntament de Calafell)

En les obres s’hi invetirà un milió i mig d’euros, 250.000 dels quals seran aportats per la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament de Calafell completarà, aquest any 2024, la renovació del barri de Rodríguez Pita, situat entre la carretera C-31 i la via del tren, al nucli de Segur. El projecte preveu remodelar els carrers que encara no s’han fet des que, fa uns anys, es van fer les primeres actuacions. En les obres s’hi invertirà un milió i mig d’euros i la Diputació de Tarragona n’aportarà 250.000, mitjançant una subvenció.

En el pressupost municipal per a 2024 hi ha una partida de 962.441,86 euros, que inclou l’ajut de la Diputació. L’obra s’acabarà durant 2025, amb la inversió de la resta del seu import.

L’àmbit del projecte inclourà el tram del carrer Emigdio Rodríguez Pita comprés entre els carrers Segura i Xúquer, i aquests vials entre la carretera i el carrer Baixador. La remodelació es farà seguint la línia i imatge de les anteriors actuacions als carrers del barri, però un tret bàsic és  la renovació integral de la xarxa d’aigües.

L’alcalde, Ramon Ferré, explica: “Això evitarà fuites d’aigua i la corresponent pèrdua de cabal. I aquest és el motiu principal pel qual la Diputació ens ha donat aquesta subvenció”.

A més de la subvenció per a aquest projecte, la Diputació de Tarragona n’ha concedit altres dues. Una, de 69.000 euros per a la millora de la senyalètica de la Ciutadella Ibèrica. L’altra, de 30.000 euros, per a la celebració de la Copa del Rei d’hoquei patins al pavelló Joan Ortoll, el proper mes de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada