dimarts, 16 de juliol del 2013

Ja som Seu Olímpica!

Poc a poc es va concretant el projecte que vam encetar en l'anterior mandat de ser seu olímpica dels XVIII Jocs de la Mediterrània. El passat dijous, l'alcalde de Tarragona, Pep Félix Ballesteros, va fer entrega a l'Ajuntament de Calafell de la bandera que nomena Calafell seu dels jocs de la Mediterrània per l'any 2017.


En aquests jocs, Calafell serà la seu del futbol. Tota la competició es disputarà en el camp de futbol municipal de Calafell que serà remodelat per a l'ocasió. També es construirà camps d'entrenament al seu voltant i s'adequarà el pavelló Joan Ortoll per als atletes.


Aquesta serà la imatge aproximada de les noves instal·lacions del camp de futbol municipal. Aquest avantprojecte consta de la remodelació de l'actual camp de futbol (graderies, vestidors, tribuna,...) i l'ampliació de dos camps més de Futbol 7, darrera la Masia de La Sínia.


La celebració dels Jocs és l'excusa perfecta per a adequar les instal·lacions esportives municipals per a la pràctica de l'esport. Els Jocs deixaran una herència pel municipi que, possiblement, si no es fessin, potser, no hauria rebut.


Esperem, doncs, estar a l'alçada de l'ocasió i que Calafell pugui ser seu dels XVIII Jocs de la Mediterrània amb dignitat i demostrant la capacitat per a organitzar esdeveniments d'aquesta mena.

1 comentari:

  1. Una buena noticia, esperemos no la dejen caer en saco roto.

    Un saludo

    ResponElimina