dimecres, 4 d’abril del 2012

Qui Sisa al País Valencià?


Què millor que una cançó de Jaume Sisa per descriure el què passa al País Valencià? Sense cap dubte, el que Sisa diu sona a una cançó feta a mida per explicar el cas "Gurtel", o "Corretja", traduït al valencià. Si no fos per què la cançó del Jaume està feta molt abans en el temps, podríem dir que s'ha inspirat en els darrers casos de corrupció impune del PP a València. Per tant, no és, doncs, una definició, sinó una profecia de Sisa que s'ha complert i s'ha fet realitat. Segur que ha sortit el sol per uns pocs i s'ha fet de nit per molts!

Qui Sisa més?

1 comentari:

  1. Ramon, escoltar la cançó d'en Sisa sempre és un plaer però com a fons d'aquest vídeo remou temps passats que segueixen presents.
    Dissabte passat en Ferran Torrent va fer una xerrada a la casa Barral i no va poder evitar fer referència a la seva indignació pel que passa a la seva terra que és terra de tots, ja que tots haurem de fer front a les desmesurades accions que els seus governants han portat a terme i que ja ha necessitat d'un rescat del govern central. L'acte va estar presentat per la regidora de Cultura i amb l'assistència de l'alcalde i altres regidors que, una vegada va començar la xerrada, van marxar. Llàstima perquè va estar molt interessant.

    Teresa Cumplido

    ResponElimina