dimarts, 24 d’abril del 2012

Ja tenim nou butlletí!


Ja ha sortit el nostre butlletí, El socialista de Calafell. Amb ell pretenem arribar a totes les llars i ciutadans que no ens segueixen pel bloc o per altres mitjans de comunicació. En el butlletí, donem la nostra versió, opinió i forma de veure la realitat del municipi. Ho fem en un to constructiu i de propostes útils pel municipi. No volem que sigui només un butlletí de crítica, com han fet altres forces polítiques abans.

El títol és nou i pretén reivindicar el fet socialista com una virtut, sense amagar-nos de ser-ho, com pretenen alguns, sinó tot el contrari. Estem orgullosos de pertànyer al projecte d'esquerres del PSC i de ser socialistes, per això hem cregut oportú fer-ho evident en el títol, com es fa també en la capçalera del nostre bloc.

A més, en un requadre vermell lateral, podeu seguir tota la informació de les activitats i notícies que es produeixen a la nostra agrupació. Ben aviat, fins i tot, podreu estar informats de quan es fan i disposar d'un calendari dels mateixos.

El butlletí serà, doncs, un instrument per apropar-nos més a la ciutadania, donant la nostra opinió, informant de les nostres propostes i poder fer que participeu de les activitats de la nostra agrupació. A més, de tot allò que considereu important, ens ho podeu fer arribar a: calafell@socialistes.cat i li donarem ressò. Gràcies a tots aquells que hi participin i a tots els que en seguiu, així podrem fer mér forta l'esquerra a Calafell.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada