divendres, 27 d’abril del 2012

Incompliment total!



Ja hi tornem a ser! El municipi de Calafell, governat per CiU-PP, no compleix en presentar els comptes del 2010. Es gasten gairebé 40.000 euros en una auditoria que no sabem on és i què diu, encara, i són incapaços d'aprovar i tramitar els comptes del 2010.

Calafell és un dels 63 municipis que encara no han presentat els comptes del 2010, així ho publica el diari El Punt Avui. El curiós del cas és que, avui mateix, el nostre company Joan Carles Robert li ha reclamat això a la regidora Montse López, qui no ha mostrat preocupació per haver endarrerit "quinze dies" la presentació dels comptes del 2010. Resulta que el retard és de més de mig any!

Tampoc és d'estranyar que CiU no hagi presentat els comptes, doncs ja ens té acostumats. En el mandat anterior, el govern que vam entrar el 2007, ens vam trobar els comptes per aprovar del 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 i 2006. Seguim la mateixa línia! I anem per a Bingo!

2 comentaris:

  1. Cada uno que saque sus conclusiones, no saben leer un decreto sobre el IBI y menos aplicarlo de la forma mas benficiosa para el pueblo que ¿gobiernan?, así que nos tocará pagar más.
    Ahora no saben presentar las cuentas dentro de plazo y para colmo tampoco saben presentar esa auditoria que se dice encargaron el año pasado, a pesar de intentarlo en tres ocasiones.
    Para estar iluminados, qué pocas luces.

    Un saludo

    ResponElimina
  2. segur que son més rigurosos a casa seva

    ResponElimina