dimecres, 7 d’agost del 2024

L’Ajuntament treu a licitació la fase final de renovació del barri de Rodríguez Pita, a Segur de Calafell



(Font: ajuntament de Calafell)

La inversió és d’1,9 milions d’euros i els treballs, que duraran 8 mesos, començaran dins d’aquest any

L’Ajuntament de Calafell ha tret a licitació la fase final de renovació del barri de Rodríguez Pita, situat entre la carretera C-31 i la via del tren, al nucli de Segur. La inversió és de 1.922.973,22 euros (IVA inclòs). Es preveu que les obres comencen aquest mateix any i que durin 8 mesos.

Les empreses que vulguin presentar-se a la licitació tenen temps de fer-ho fins al 26 d’agost, a les 14 hores. Al portal de contractació pública de Catalunya està disponible tota la documentació tècnica i administrativa de les obres.

El projecte preveu remodelar els carrers que encara no s’han fet, després de les actuacions dels darrers anys: una, l’any 2010 i l’altra, el 2022. En concret, s’intervindrà a la zona delimitada per la carretera de Barcelona, el carrer Baixador, el carrer Pisuerga i la plaça Lola Boronat.

La remodelació es farà seguint la línia i imatge de les anteriors actuacions als carrers del barri, però un tret bàsic és  la renovació integral de la xarxa d’aigües. L’alcalde, Ramon Ferré, explica: “Això evitarà fuites d’aigua i la corresponent pèrdua de cabal. I aquest és el motiu principal pel qual la Diputació ens ha donat una subvenció de 250.000 euros”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada