dilluns, 1 d’octubre del 2018

Resum del darrer Ple


Aquesta tarda, s'ha celebrat una nova sessió plenària ordinària, la corresponent al mes d'octubre. En l'ordre del dia hi havia l'aprovació de les bases per a les subvencions pels menjadors escolars del primer trimestre del curs 2018/19, completant els ajuts que concedeix el Consell Comarcal. També hi havien dos punts de donar compte, per a justificar que l'actual equip de govern no té cap càrrec de confiança i per a justificar l'aixecament de la discrepància en el pagament d'una factura a l'empresa concesionària del transport.

Finalment, s'han debatut les mocions presentades. La primera, presentada per Ciutadans, de condemna a tota violència i per la convivència i el respecte entre tota la ciutadania a Catalunya. La segona, presentada per PDeCAT-CIU, la CUP i ERC, per batejar la plaça del carrer Sant Pere, davant les Dependències Municipals de la Platja, com a Plaça 1 d'octubre. Dues clares mostres de les provocacions dels extremismes que pretenen continuar amb el conflicte i la crispació permanent a la societat catalana, enlloc d'apostar pel diàleg i l'acord, tal i com defensa el PSC.

Després dels Precs i Preguntes dels Regidors, s'ha passat al torn de Precs i Preguntes del Públic. El Joan ha demanat que el Ple estigui format per persones amb bon currículum. El Josu ha manifestat el seu punt de vista sobre l'1 d'octubre. L'Antonio ha reclamat solució a les destrosses que hi ha a Mas Romeu. El Josep Maria pregunta sobre la proposta de nomenar places de la concòrdia. El Manel ha preguntat per la fibra òptica. El Joan Carles ha demanat explicacions sobre la contractació al 2016 d'una treballadora sense carnet. La Teresa ha demanat arreglar un banc trencat al carrer Pedagoga Marta Mata. L'Alberto ha demanat poder girar a l'esquerra per a accedir al carrer de l'Estany. Finalment, el Manel ha preguntat quin és el criteri per a l'arranjament de voreres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada