dissabte, 27 d’octubre del 2018

Els socialistes estem actualitzant el nostre full de ruta


Els socialistes calafellencs estem actualitzant el nostre full de ruta, el Calafell25x25. Ho hem arrencat aquest dimecres, 24 d'octubre, a la Plaça del carrer Sant Pere, davant de les Dependències Municipals de La Platja. També hem estat a la Plaça de Catalunya, al Poble, el dijous 25 d'octubre. I, finalment, a Segur, al mercadal setmanal, el divendres 26. Ha estat la primera de les rondes que fem al carrer, amb la nostra carpa i els tallers i inflables. En farem més, en els propers mesos!


La resposta ha estat extraordinària, hem fet prop de cent enquestes en aquests tres dies. L'objectiu és tenir una bona mostra de què pensen els veïns i veïnes del municipi. Aquestes enquestes serviran per a actualitzar el nostre full de ruta pel 2025, el Calafell25x25. Portem tres anys governant a l'ajuntament i ja hem realitzat el 60% de les actuacions previstes en aquest full de ruta. Per això, en cal una actualització, amb propostes més actuals i recollint les necessitats d'avui dia.



Aquest cop, les propostes que en surtin, seran el nostre programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Per tant, et necessitem! Ajuda'ns a dissenyar el Calafell del 2025, el Calafell que volem tots i totes!


Si no has pogut fer la teva enquesta, estarem a la nostra agrupació, tots els dijous a la tarda, de 18 a 20 hores. Però, també, ens pots trobar el proper dissabte, 24 de novembre, a la Plaça del Mil·lenari, d'11 a 14 hores. O bé, el proper diumenge 25 de novembre, a la Plaça Ricardo Lozano de Mas Romeu, en el mateix horari. Et necessitem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada