dimecres, 2 de desembre del 2015

Som la solució: Carta oberta de Carme Chacón




Companys i companyes,

Davant les properes eleccions generals, els i les socialistes tenim una responsabilitat amb la societat: recuperar els drets i llibertats  que ens han pres en forma de retallades. El nostre compromís amb la ciutadania ens fa buscar respostes i solucions per a aquelles persones que més han patit les polítiques de la dreta. Amb il·lusió, empenta i convenciment, el proper 20 de desembre serem imparables i capaços de fer el canvi que Catalunya i Espanya necessiten.  I això, amics i amigues, només depèn de nosaltres.

Quatre anys després que la dreta arribés al poder, ens trobem amb una Catalunya i una Espanya més febles, més injustes, més desiguals i amb menys drets i llibertats.

El Govern de Mariano Rajoy ha agreujat la situació econòmica de moltes famílies, ha empitjorat la qualitat dels llocs de treball, s’ha despreocupat d’aquelles persones que més patien els efectes de la crisi, ha incrementat la desigualtat afavorint als que més tenen, i ha retallat serveis essencials com ara la sanitat, l’educació i l’atenció a les persones. En definitiva, en el pitjor moment hem tingut el pitjor govern. I sabeu qui paga les conseqüències dels governs de dretes? Nosaltres. Les classes mitges i treballadores.

Només els i les socialistes podem garantir el canvi cap a una sortida justa de la crisi i, sobretot, una solució per a Catalunya. Per cert, l´única possible que passa pel diàleg, l’acord i el vot dels catalans i les catalanes. Hem de fer entendre a la gent  progressista que la divisió del vot d’esquerres  enforteix  Rajoy i que l’única opció que pot fer fora al PP és la nostra.

Els i les socialistes SOM LA SOLUCIÓ. Estic convençuda que junts serem decisius per garantir el canvi a Espanya: desallotjarem a Rajoy i farem que Pedro Sánchez sigui el nou President del Govern.



Una forta abraçada,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada