divendres, 23 de gener del 2015

Els socialistes ens hi deixarem la pell


Els socialistes tenim clar que cal fer un canvi de dalt a baix a l’Ajuntament de Calafell. És l’única forma d’aconseguir canviar aquelles coses que mai canvien al nostre municipi. Però encara tenim més clar que el primer cal canviar és la forma de fer les coses, de prendre les decisions. Per això hem impulsat un projecte participatiu, el “Calafell 25x25”, del qual han sortit les propostes i idees del nostre programa electoral per al maig. I per això, la participació de tots serà la nostra forma de governar si guanyem les eleccions.

Com hem dit en ocasions anteriors, implicant-nos-hi tots i totes, aconseguirem un municipi més cohesionat i amb menys greuges. I també farem que la democràcia, per la qual avui sentim un grau considerable de decepció, torni a valdre la pena.

El nostre candidat a l’alcaldia, Ramon Ferré, és una persona que sap el que diu quan parla d’aquestes qüestions. Ell ha vist la política per dins i no pot ser més clar: no li agrada. Vol canviar-ho. Volem canviar-ho. Però ni Ramon ni nosaltres volem fer-ho sols. No podem, però tampoc volem. Només amb la participació de tots i de totes ho podrem aconseguir i ens en podrem sentir orgullosos.

El Ramon s’hi deixarà la pell, ja sabeu que a treballar no el guanya ningú. Tots els socialistes ens hi deixarem la pell. Falten moltes més mans. Ajuda’ns a canviar-ho !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada