divendres, 13 de setembre del 2013

Allau a l'Institut Camí de Mar


La regidora Sandra Suárez ha provocat un allau de nois i noies a l'Institut Camí de Mar, aquest mateix matí. El mateix dia que començaven les classes de l'Institut, l'ajuntament ha decidit repartir els llibres de la reutilització per als alumnes que ho demanessin. Això ha provocat que uns quatre-cents alumnes anessin, tots de cop, a buscar els llibres. L'Ajuntament de Calafell ha posat tres persones per a donar els llibres, un a un, a cadascun dels alumnes de l'Institut. Un dels alumnes ens ha enviat aquesta gravació:


Les cues han estat immenses i, encara, a hores d'ara estan fent-se. Hi haurà nois que hauran de fer fins a cinc hores de cua. Potser més! Tot plegat per una mala decisió de la regidora que no ha previst l'allau de gent que això podia provocar. Fins i tot han hagut de venir dues patrulles de la Policia Local a calmar l'ambient, ja que en la cua es produien empentes i picabaralles. Lamentable!

A més, la major part dels alumnes de quart d'ESO s'han quedat sense llibres de reutilització. Al juny, van haver-hi molt poques devolucions, ja que alguns deixen el sistema educatiu o el centre, altres perque tenien recuperacions al setembre. Fins ara, no se sap quan tindran els llibres i les classes començaven avui!

2 comentaris:

  1. Ha sido vergonzoso. Ha habido gente que se ha comportado fatal, eso no podemos negarlo, pero tampoco que la entrega estaba montada con los pies o con el culo (con perdón). Antes, con la Tere, esto no pasaba.

    ResponElimina
  2. Ni en la foto ni en el vídeo se aprecia el lío que ha habido. Había momentos que la cosa daba miedo. No ha pasado una desgracia porque no debía tocar. Hoy, ni el señor alcalde ni Sandra Suárez han aparecido a hacerse la foto. Qué curioso.

    ResponElimina