divendres, 10 de maig del 2013

EL PSC ACONSEGUEIX INCREMENTAR EN 65.000 EUROS LA PARTIDA DESTINADA A BEQUES MENJADOR DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS


Ramon Ferré: “En aquests moments de greu crisi econòmica és més necessari que mai que des de l’Administració adrecem tots els esforços a ajudar a aquells que més ho necessiten”

El grup socialista al Consell Comarcal del Baix Penedès, en el marc de la negociació del PUOSC comarcal, ha aconseguit incrementar en 65.000 euros la dotació destinada a finançar beques menjador pels alumnes de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària dels municipis de la comarca.

Segons el portaveu socialista, Ramon Ferré, “estem satisfets per haver aconseguit doblar els recursos adreçats als ajuts individuals de menjador (AIM) fins als 139.000 euros gràcies a aquests 65.000 euros addicionals. En aquests moments de greus dificultats econòmiques per a tants i tants ciutadans és més necessari que mai que des de l’Administració pública adrecem tots els esforços a ajudar a aquells que més ho necessiten i garantir així una prestació de serveis bàsics per a tota la ciutadania.”

Ramón Ferré ha recordat que per culpa de les polítiques d’austeritat i les retallades impulsades pels Governs de CiU i PP l’atur al Baix Penedès s’acosta perillosament, per primer cop, a les 12.000 persones. “Els socialistes tenim la convicció política, i sobretot ètica, que davant d’un escenari tan dramàtic el que cal no és parlar de cimeres de transició nacional ni demanar “paciència” sinó treballar de valent per aconseguir que ningú caigui en la pobresa i es quedi orfe davant la crisi sense disposar d’uns mínims paràmetres de benestar material. En aquest sentit, entenem que és fonamental reforçar les beques menjador per garantir que tots els infants puguin disposar d’un àpat com a mínim al dia, el que és molt important si tenim en compte que associacions del tercer sector alerten del sorgiment de casos de desnutrició infantil a Catalunya.”

Finalment, el grup socialista també ha treballat per garantir la viabilitat econòmica de la nova depuradora de Bonastre. En aquest sentit, el PSC ha aconseguit que l’expropiació del terreny, la redacció del projecte i la direcció de l’obra vagin a càrrec de l’Ajuntament de Bonastre. El Consell Comarcal tan sols finançarà la construcció de la nova depuradora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada