divendres, 9 de març del 2012

Tots units fem força!


Associacions de veïns (Associació de veïns de Segur, ACAUS, Marinada, AVAP i AVSU) i grups polítics (PSC, ICV, C's i UAM) ens hem unit per recollir signatures i demanar el retorn, a les dependències municipals de Segur, del cos de guàrdia que hi havia fins ara.


Durant tota la setmana hem trepitjat els carrers, domicilis i comerços de Segur per informar a la gent i demanar el seu suport per fer pressió al govern i que faci marxa enrera en la seva decisió de treure els policies de Segur. El mateix ha succeït a la Platja i el poble, però a Segur és més transcendent la decisió, ja que hi viu la meitat de la població del municipi.


Els nostres regidors Yolanda Almagro, José Bonilla i Toni Duart s'han passat el matí recollint signatures al mercadal de Segur, juntament amb d'altres formacions polítiques i associacions veïnals. El contacte amb el ciutadà ha permès fer les explicacions sobre les desafortunades decisions del govern d'una forma més planera i entendora.


La Yolanda, amb alguns membres d'ICV-Els Verds, i Toni Duart, al fons de la imatge, amb uns veïns de Segur, donant informació.



També hi han estat presents els representants d'UAM, l'altre grup a l'oposició a l'Ajuntament.


El cap de llista de Ciutadans, una altra formació que també es va presentar en les darreres eleccions municipals, també ha recollit signatures de forma activa.


Toni Duart ha disfrutat de la jornada i del contacte amb la gent. És una persona molt propera i agradable i a qui li agrada donar la cara i parlar amb els veïns de Segur.


José Bonilla també ha aprofitat per parlar amb veïns de les urbanitzacions sobre altres problemes del municipi.



La presidenta de l'associació de veïns de Segur també ha col·laborat, de forma activa, en la reivindicació per recuperar la presencia policial a les Dependències de Segur.


En el mateix mercadal, com cada divendres, també hi eren els nois de la Fundació Santa Teresa d'El Vendrell venent material per recollir fons. Almenys ells, han aconseguit ja que la policia estigui present a Segur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada