dissabte, 13 de juliol del 2024

L’Ajuntament treu a licitació les obres de pavimentació de l’aparcament de l’institut Camí de Mar


(Font: ajuntament de Calafell)

Inversió de 176.000 euros en aquest espai, que també dona servei a l’escola Santa Creu

L’Ajuntament de Calafell ha tret a licitació les obres de pavimentació de l’aparcament de l’Institut Camí de Mar. La inversió en la millora d’aquest espai, on es preveu crear 80 places, que també dona servei a l’escola Santa Creu, serà de 175.936,13 euros (IVA inclòs).

El termini per presentar-se a aquesta subhasta finalitzarà el proper 29 de juliol. Els plecs de condicions administratives, tècniques i econòmiques, i la resta de documentació del procediment, poden consultar-se a la web de contractació pública de Catalunya.

L’asfaltat d’aquest aparcament, de terra, és una antiga reivindicació de les comunitats educatives dels dos centres, que en són les usuàries principals. Fora de les hores d’entrada i sortida, és també una borsa d’aparcament per a l’entorn, singularment per a la part baixa del nucli del Poble.

L’Ajuntament hi ha fet, al llarg dels anys, reiterats treballs de manteniment i reparació. “Però ara hi donarem una solució definitiva, que millorarà l’espai a més d’estalviar aquests costs”, explica l’alcalde, Ramon Ferré.

No és el primer aparcament d’aquest tipus que es pavimenta al municipi en els darrers anys. Anteriorment, s’havien pavimentat els de les escoles La Ginesta i El Castell. A més, se’n va crear un altre a l’escola Mossèn Cinto Verdaguer. El conjunt d’aquestes obres, inclòs el que ara s’executarà, tenen un import superior al mig milió d’euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada